Medarbetare till Bellman Group

Bellman Group söker nya medarbetare på koncernnivå

Vi söker Kommunikation- och hållbarhetschef

Till en nyinrättad tjänst söker vi en person som ska driva och utveckla såväl intern och extern kommunikation som vårt hållbarhetsarbete. Ett arbete med stor frihetsgrad att bygga upp en plattform som ska stötta Bellman Groups fortsatta utveckling till en ledande koncern inom anläggningsindustrin. För närvarande består koncernen av fem dotterbolag och den största delen av vår omsättning kommer från stora långsiktiga infrastrukturprojekt som Förbifart Stockholm, Västlänken och Skurubron.

Idag är tjänsten som IR-och kommunikationschef tillsatt via en konsult på deltid och vår HR-chef har ansvaret också för hållbarhet. För att öka fokus och skapa bättre förutsättningar för att utveckla, driva och samordna kommunikation och hållbarhetsarbetet inom koncernen vill vi nu rekrytera en person med ansvar för båda dessa områden.

Är du intresserade så tveka inte att ta en kontakt eller skicka in din ansöka till:

helena.stangberg@bellmangroup.se

Läs mer här


Vi söker en HR-assistent
Tjänsten är belägen i Solna, Stockholm.

Som HR-Assistent stödjer du personalchefen i sitt arbete på koncernens dotterbolag och du har ofta ganska varierande arbetsuppgifter men det rör sig mycket om till exempel rekryteringsarbete, arbetsmiljöarbete och kollektivavtalsfrågor.

Som HR-assistent blir din främsta uppgift att ge stöd och agera bollplank till koncernbolagens VD och produktionschefer. Du kommer att ge input och vara involverad i frågor om ledarskap, företagskultur, processer och struktur samt att göra kartläggningar över kompetens- och rollfördelning samt medarbetarenkäter inom bolagen. I din roll kommer även saker som coachning, stöd i konflikthantering och arbetsmiljö vara centrala. Vara delaktig och rådgivande vad gäller arbetsrättsliga frågor såsom anställningsform, uppsägning, diskrimineringsfrågor och organisationsförändringar.

Du är snabblärd, noggrann och självdriven. Du kan strukturera och prioritera rätt mellan olika arbetsuppgifter. Du har hög servicekänsla och god samarbetsförmåga. Du kan kommunicera tydligt både i svenska och engelska samt har god datorvana.

Tjänsten är på heltid, tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen in med din ansökan till en spännande och varierande roll i ett stabilt koncernbolag i tillväxt. Skicka ansökan via mail till Angelica.lagerberg@bellmangroup.se